07:31:59 | 21.11.2017
Področja delovanja
 
 

Bistveno vprašanje, ki se v zvezi s klimatskimi spremembami na Zemlji postavlja je;
Ali je za klimatske spremembe na Zemlji krivo zgolj človeštvo ali je to mogoče popolnoma normalen naravni pojav, skoraj neodvisen od človeškega onesnaževanja planeta?
Dejstvo je, da naša civilizacija v svojem nepoznavanju enotne naravne-vesoljne zakonitosti
ruši naravno ravnovesje celotne reprodukcijske verige življenjskih vrst flore in favne, kar posledično pomeni rušitev lastne reprodukcijske verige zaradi česar smo izgubili lastno življenjsko ravnovesje.
Zemlja je planet, ki omogoča ob poznavanju enotne nravne zakonitosti preživetje 100 milijardam ljudem. Koga naj torej krivimo za stanje v katerem smo se znašli? Najprej sebe, ker smo v svoji preteklosti znanje, ki smo ga že imeli zaradi lastnega neetičnega početja izgubili. Opis te izgube znanja bomo podali ob priliki. Nujno pa je v tej situaciji v kateri se je znašla naša civilizacija treba razčistiti zadeve, da bi človeštvo spoznalo v kakšni temi in neznanju živi, ko ruši življenjsko ravnovesje, ki ga je v svoji zlati dobi samo, tudi izpostavilo. Najprej je potrebno opredeliti človeka na Zemlji, ki je univerzalna vesoljna oblika življenja, katerega možgani delujejo na Elektromagnetnem valovanju Galaksije skozi njene štiri letne čase. Vse ostalo planetarno življenje flore in favne pa je podvrženo Elektromagnetnem valovanju Zemlje skozi njene štiri letne čase Naša civilizacija živi po načelu Velikega galaktičnega leta, ki v naši galaksiji traja 25200 let, ostalo zemeljsko življenje pa po načelu štirih letnih časov enega zemeljskega leta.
Sedaj šele lahko pričnemo z razlago zgradbe naše in vsake galaksije, kot največje masno-energetske, prostorsko – časovne in življenjsko civilizacijske tvorbe. Vse galaksije skupaj tvorijo vse obsežno vesolje.
Galaksija je telo, ki ga sestavlja: Osno planetarno ozvezdje-Osončje, ki skupaj s črno galaktično luknjo tvori osno vreteno galaksije na katero se vežejo v asteroidnem planetarnem pasu galaksije še trije pari planetarno-satelitskih osončij. Galaksijo torej sestavljajo Planetarna in satelitska osončja in črna luknja. Planetarna so organi telesa galaksije in predstavljajo realizirano masno energetsko vrednost galaksije-Planetarna osončja imajo življenjski cikel okoli l00 milijard let (enakovredni telesnim organom.) Črna luknja pa skupaj s satelitskimi osončji predstavlja akumulirano masno-energetsko vrednost galaksije. Satelitska osončja so znotraj galaksije enakovredna celici našega telesa. Njihov življenjski cikel je 15 milijard let. Galaksija kot telo zamenja po načelu samozadostnosti mase-energije približno 7x svoje celice – satelitska osončja, v času svojega 100-150 milijard življenjskega cikla, ki je odvisen od njene velikosti. Kako sistem samo zadostnosti mase-energije sploh deluje znotraj galaksije. Glavna zvezdna kopica in vsa planetarna osončja ionizirajo realizirano maso-energijo, to realizirano maso-energijo pa akumulirajo vsa satelitska osončja in črna luknja, ki si s sistemom sprejete realizirane energije stalno povečuje lastno magnetno polje, ki v končni fazi tako naraste, da črna luknja vase posrka celotno galaktično telo, da se rodi nova stara ista galaksija. Sistem akumulacije in realizacije je 100% soodvisen in samo zadosten v lastnem sočasnem izmeničnem EM valovanju rotaciji in kvantnih prehodih medsebojnega zlivanja v točki prehoda Alfa-Omega.
Ta isti sistem samozadostnosti pa je enak od osnovnega delca mase-energije, do človeka, Zemlje-planeta-satelita galaksije. To pa pomeni, da ta sistem deluje tudi znotraj našega satelitskega osončja, ki ima življenjski cikel dolg 15 milijard let. Nujno moram podati opis zgradbe našega satelitskega (sinovega) osončja, ki je vezano na planetarno(očetovo)Sirius.
Astro fiziki danes pametujejo na raznih konferencah o zgradbi našega osončja a ne vedo, da so zgolj miselni palčki, ujeti v časovno prostorsko sfero smrti, ki izrabljajo svoj dejanski miselni možganski potencial komaj 7%. Najprej morajo astro fiziki vedeti, da Merkur in Venera sploh nista planeta našega osončja ampak sta le naravna satelita Sonca, ki skupaj z Jupitrom-planetom akumulacije(mini črna luknja ali planet novega rojstva Osončja) tvorita osno vreteno na katerega se preko asteroidnega pasa osončja vežejo še trije pari -Mars-Saturn,
Zemlja-Uran, Neptun-Pluton s svojimi naravnimi sateliti= Enako štirim kromosomskim parom. Mimogrede, leto našega satelitskega osončja traja 123 zemeljskih let in to je naša skorajšnja povprečna življenjska doba.
Dejstvo je, da mi 100 milijard let iščemo svoj življenjski prostor znotraj galaksije, za nekaj milijard let pa to galaksijo tudi zapustimo, da se v njo vrnemo in zopet izpostavimo življenje v njej. Tudi ta opis kako to počnemo in kako izpostavljamo življenje na planetu gostiteljici življenja bom ob priliki še podrobneje podal. Enako zapuščamo naše osončje in gremo na planetarno, da se zopet grešni iz Raja Očetovega osončja vrnejo v časovno prostorsko zaporo-sfero navidezne smrti, da se pokorijo za svoje neetično početje v Raju.
Zadeva samo zadostnosti sistema osončja poteka takole: Sonce predstavlja skupaj s planeti realizirano masno energetsko vrednost osončja, kjer Jupiter skupaj s sateliti predstavlja akumulirano vrednost osončja. Planet satelit ima isti odnos soodvisnosti. Ko Sonce EM ionizira realizirano maso-energijo-Jupiter akumulira vso realizirano maso-energijo, ki jo Sonce odda v Osončje s tem si Jupiter nenehno povečuje svoje magnetno polje, ki mu bo ob koncu cikla omogočilo nase pritegniti oslabelo Sonce in celotno zgradbo osončja, da bi se preko t.i. kvantnega prehoda Alfa-Omega sočasnosti konca–začetka rodilo novo-staro osončje v istem masno-energetskem sistemu samozadostnosti, kot je umrlo. Ključ novega-starega osončja je Jupiter planet akumulacije in sočasnosti smrti in novega rojstva te iste pojavnosti osončja. Od kje je torej zemeljsko življenje vprašam vsakogar, ki zna sešteti 2 in2!? V sistemu samozadostnosti ni smrti, so večni kvantni prehodi Alfa Omega akumulacije in realizacije-torej ste nesmrtni če je vaša duša-vaša akumulacija in vaše telo vaša realizacija.
Podani opis je bil nujen, da bi se razumeli v nadaljevanju mojih razlag, vezanih na temo klimatskih sprememb na Zemlji, kjer vode predstavljajo akumulirano masno-energetsko vrednost nasproti kopnemu, ki predstavlja realizirano masno-energetsko vrednost Zemlje. Sistem je zopet samozadosten kvantni prehod Alfa-Omega akumulacije-realizacije se tu imenuje vesoljni potop, ko se kopno in vode zamenjajo med seboj. Iz tega vedenja izhaja opis, da človek bog hodi po vodi, to pa pomeni, da je nosilec akumuliranega znanja in ga lahko in ga zna, tudi realizirati! To dejstvo pa sedaj berete!
Klimatske spremembe na Zemlji so le v minimalnem odstotku civilizacijska posledica. Te klimatske spremembe na Zemlji so naraven ciklični pojav, ki ga Zemlja pozna že milijarde let in je posledica EM valovanja S/J galaksije skozi njene štiri letne čase, ki so enakovredni zemeljskim – Zima, Pomlad, Poletje, Jesen S/J le, da tu traja posamični letni čas 6000-7000 let - odvisno od velikosti galaksije - v naši traja celotno veliko leto 25200 let. V tem velikem letu pa se pojavljajo štirje letni časi in na našem polu galaksije je sedaj poletje, kmalu lahko pričakujemo ne samo dolga sušna obdobja ampak tudi prave orkane na področjih kjer jih nismo poznali, nato pa dolgo deževno dobo, ki bo stalila polarni led Antarktike - Arktike, kar bo porušilo osno rotacijsko težišče Zemlje, da bo ta zanihala v svoji osni rotaciji takrat se bodo morja prelila, vulkani bodo bruhali, nastal bo prašno parni oblak, ki bo napovedal galaktično zimo in nastop ponovne 7ooo letne ledene dobe na Zemlji. Takrat bo naša civilizacija grešnih ponovno padla na stopnjo človeka jam – neandertalca in ponovno bodo grešni čakali l4ooo let na svoje spoznanje enotne naravne zakonitosti samozadostnosti mase-energije skozi nenehno medsebojno EM izmenično valovanje-rotacijo akumulacije in realizacije INmept* Alfa Omega RImept*, kar pa v ničemer ne spremeni večne enotne masno-energetske vrednosti vsakega X pojava mept*. To spoznanje bo pravičnim omogočilo tako kot sedaj prestop iz človeka galaktičnega enakonočja v človeka galaktičnega poletja vrha to je v človeka boga, Elohim, Elšadaj.
Veliko lahko s tem mojim opisom storite za svojo prihodnost med drugim tudi to, kar pravi ep o Gilgamešu: Zgradi ladjo - (samodejni EM agregat - Večno luč - neomejen vir energije) Pripravi se na čas potopa-reši življenje!

Melkizedek v imenu EL-Eliona, očetovega osončja - Treh kraljev Siriusa za SVAAAZ in Gibanje za pravičnost in razvoj, ki bodo združeni resnično -na bolje- spremenili ta svet!
Če želite spoznati vse, sprašujte! Vedite vsi odgovori na vsa vaša vprašanja so že na Zemlji!
Grešni, ki ste kršili etični kodeks življenja na Zemlji, trkajte na srca pravičnih in nedolžnih ki ste jih morili jim delali silo jih zatirali, izkoriščali in jim lagali, prosite za njihovo milost! Pravični, nedolžni spreobrnjeni, ki spoštujete vesoljni etični kodeks in vsako življenje, ki ste se pustili v svojem zemeljskem življenju voditi svetemu duhu El-Eliona, zahtevajte in dalo se vam bo, kar vam sedaj kot takim po zakonu vesoljnega reda in življenja brezpogojno že pripada!

melki.tsedek@email.si

Arhiv novic...Novice članov

Očistimo za čisto srečo
preberi novico

Konferenca FEEL Leadership - Etično voditeljstvo 2015 - 10.6.2015
preberi novico

9. redni občni zbor GPR
preberi novico

Obnova članstva
preberi novico

Etika v oglaševanju
preberi novico

UTD med utopijo in samoumevnostjo
preberi novico

Drnovškova Velikonočna poslanica iz 2007
preberi novico

8. občni zbor GPR - 17.04.2013
preberi novico

Dr Drnovšku v spomin, v Zagorju 23.2.13
preberi novico

Spominski večer - dr. Drnovšek - 22.2.2013
preberi novico

Ostali prispevki


Fotogalerija

Ostale fotografije


Koristne povezave

Center za starše
Igralnice? Ne, hvala!
DZZZ Ljubljana
Društvo Tea
Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice
Moj pes
Svet za Darfur

Ostale povezave


Kontakt

info@gibanje.org


Avtorji | Pravne informacije