13:05:29 | 17.12.2017
Področja delovanja
 
 

Vodikove gorljive celice - korak bliže spoznanju enotne naravne zakonitosti samozadostnosti mase-energije.

Z vodikovimi gorljivimi celicami se je človeštvo najbolj približalo spoznanju enotne naravne zakonitosti. Gorljive vodikove celice takšne kot so trenutno v uporabi še ne izkazujejo načela samozadostnosti mase-energije, ker ne delujejo kot zaprt enovit vrednostni sistem, kjer bi določena realizirana masa – energija preko t.i. kvantnega prehoda (gorenje) prehajala v lastno akumulirano vrednost in nazaj v realizirano v neskončnem samo ponavljanju... Pri vodikovih gorljivih celicah je stranski produkt voda to je H2O, ki v sebi zopet nosi H vodik in kisik, ki že omogoča samozadostnost sistema večnih in nenehnih sočasnih kvantnih zlitij Vodika (gorenje) s pomočjo kisika, kjer se zopet pojavi H20 kot stranski produkt, ki pa je v bistvu celotna osnova določenega omejenega zaprtega sistema, če vodik preko sistema gorenja kisika prehaja v vodo H20, kar je popolnoma res.

In tu pridemo do šokantnega spoznanja, da voda lahko gori, če se nahaja v enovitem zaprtem sistemu, ki ji omogoča nenehna sočasna kvantna zlitja njene akumulirane O in realizirane vrednosti H2 znotraj določenega zaprtega enovitega sistema, kar je vsaka X pojavnost mase-energije, prostora-časa *življenja od kvarka do galaksije enako.

Torej gorljive Vodikove celice imajo prihodnost, če bodo omogočala v zaprtem sistemu, večna medsebojna sočasna kvantna(vrednostne prehode)zlitja v točki prehoda Alfa Omega- akumulirane in realizirane vrednosti mase-energije med seboj znotraj enovitega zaprtega sistema, ki bo izražal vesoljno načelo samo zadostnosti mase-energije, katere načelo izkazuje vsaka X pojavnost mase-energije(prostora-časa*življenja)!!
Po tem načelu večne samo zadostnosti mase-energije, ko prehaja iz realizirane vrednosti v akumulirano in obratno iz akumulirane v realizirano preko t.i. kvantnih prehodov v točki Alfa-Omega medsebojnega sočasnega zlitja, večno in sedaj deluje izmenično EM valovi, rotira in omogoča večni samo obstoj – mase - energije, prostora-časa*življenja znotraj vse obsežnega vesolja. Srce takšnega sistema bi bila dva prekata prehoda, levi in desni kjer bi v prvem akumulirana me izgorevala prehajala v realizirano, v drugem pa obratno realizirana me izgorevala in prehajala nazaj v akumulirano. Po tem sistemu samo zadostnosti pa deluje tudi naše srce, mi in vsa pojavnost mept* v vesolju.
Kaj je potrebno storiti za takšen samo zadosten sistem? Ne veliko! Potrebno je izdelati zaprt sistem poljubne velikosti, ki bo preko dveh gorljivih sistemov celic (opis je podan zgoraj)Vodika omogočal prehod sistemu iz akumulirane v realizirano vrednost in sočasno obratno realizirane vrednosti v akumulirano vrednost tega enovitega sistema, ki bo tako samodejno asimiliral enotno naravno zakonitost samo zadostnosti mase-energije preko nenehnih sočasnih kvantnih prehodov Alfa-Omega lastne akumulacije in realizacije med seboj.
To naj bo prvi resnični znanstveni prispevek Gibanja za Pravičnost in Razvoj celotnemu človeštvu! Takšnih prispevkov pa bo še veliko, če si bo Vlada R. Slovenije vzela čas in razmislila, kako naj izrabi in združi vse potenciale in znanje Slovencev!!
Vi, ki berete to, ste poklicani, da vprašate vlado R. Slovenije, zakaj je brezbrižna do nas in vas!

Člani iniciativnega odbora za ustanovitev SVAAAZ – Slovenske Vesoljske Agencije in Akademije Alternativne Znanosti.

Arhiv novic...Novice članov

Očistimo za čisto srečo
preberi novico

Konferenca FEEL Leadership - Etično voditeljstvo 2015 - 10.6.2015
preberi novico

9. redni občni zbor GPR
preberi novico

Obnova članstva
preberi novico

Etika v oglaševanju
preberi novico

UTD med utopijo in samoumevnostjo
preberi novico

Drnovškova Velikonočna poslanica iz 2007
preberi novico

8. občni zbor GPR - 17.04.2013
preberi novico

Dr Drnovšku v spomin, v Zagorju 23.2.13
preberi novico

Spominski večer - dr. Drnovšek - 22.2.2013
preberi novico

Ostali prispevki


Fotogalerija

Ostale fotografije


Koristne povezave

Portal Bambino
Jokajoča krava v klavnici
Eko Trgovina Kalček
Društvo Tea
Slovenska tehnološka platforma za vodik in gorivne celice
Fundacija Nazaj na konja
Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice

Ostale povezave


Kontakt

info@gibanje.org


Avtorji | Pravne informacije